Tulevaa:

HUOM!

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Toistaiseksi seurakunnan kokoava toiminta on peruttu koronaepidemian vuoksi. Jumalanpalvelukset järjestetään ja kirkolliset toimitukset toimitetaan, mutta kerhot, piirit, kuorot ja muut tapahtuvat ovat toistaiseksi tauolla.

Kouluikäisten kesäleiri ma 1.6. - to 4.6. 2020 on PERUTTU koronaepidemian takia.

Palaamme leiriasioihin kun tilanne sallii

Iltanuotio
Isoskoulutettavat toimivat isosina myös koululaisten leireillä.