KERHOTOIMINTAA KEVÄÄLLÄ 2020

HUOM!

KORONAEPIDEMIA VAIKUTTAA SEURAKUNNAN TOIMINTAAN

Tilaisuuksien järjestämistä rajoitetaan, mutta työntekijät tavoittaa myös verkossa ja puhelimitse. Hallituksen ja kirkon yhteiset linjaukset rajoittavat kokoontumisia, mutta seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

Seurakunnassamme noudatetaan virallisia määräyksiä ja suosituksia. Kaikki toimintaan vaikuttavat linjaukset ja tilaisuuksien perumiset kerrotaan seurakuntien verkkosivuilla ja Facebookissa.

Toistaiseksi seurakunnan kokoava toiminta on peruttu koronaepidemian vuoksi. Jumalanpalvelukset järjestetään ja kirkolliset toimitukset toimitetaan, mutta kerhot, piirit, kuorot ja muut tapahtuvat ovat toistaiseksi tauolla.

KAIKKI KERHOT OVAT SIIS TAUOLLA. Päivitämme tiedotusta kun tilanne sallii.

KUOROKERHO
Lauluseikkailu Vekarat (1.-4. lk:t) tiistaisin Mäntymäen koululla

KOKKIKERHO

Kauniaisten kirkon kerhorakennuksen keittiössä torstaisin klo 17-18.30.

KITARAKERHOT

Kauniaisten kirkon kerhorakennuksen alakerrassa (nuortentilat).

Alkeisryhmä torstaisin klo 15.

Jatkoryhmä jo jonkin verran soittaneille klo 16.

Tervetuloa kitarakerhoon!
Kuorokerholaiset esiintymässä kirkossa.

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat