Ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen kerhoon

Kerhopäiviä on neljä. Voitte valita lapsellenne sopivat kerhopäivät ja niitä voi olla 2-4 päivää viikossa.

Kerhoa on tarjolla seuraavasti.

Maanantaisin klo 12-15

Tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13.

Lapsen ja perheen tarpeiden mukaan kerhopäivän pituus voi olla myös kolme tuntia klo 9-12 tai 10-13.

Lisää kerhosta ja muusta lapsille ja perheille suunnatusta toiminnasta voit lukea täältä.

Kauniaisten ruotsalainen seurakunta tarjoaa päiväkerhoa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-12.30. Halutessaan perheet voivat hakea lapsilleen paikkaa molemmista kerhoista. Lisätietoja ruotsalaisen seurakunnan päiväkerhosta löydät täältä.

Seurakunnan varhaiskasvatuksen kerhot on tarkoitettu 3-5-vuotiaille lapsille. Kerhon voivat syksyllä 2020 aloittaa ne lapset, jotka täyttävät 31.12. mennessä 3 vuotta.

Kerhoa ohjaavat  ja lastenohjaajat Taru Lapinharju ja Eeva Peltonen (lastentarhanopettaja).

Syksyn 2020 kerhoihin ilmoittautuminen päättyy 15.3.2020. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumistietojen perusteella. Päätökset syyskauden kerhopaikoista lähetetään huoltajille huhtikuun aikana.  Etusija kerhoon on kauniaislaisilla lapsilla. Espoolaisille lapsille kerhopaikka taataan puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Myös hakuajan päätyttyä sekä kerhokauden aikana voi jättää hakemuksen varhaiskasvatuksen kerhoon.

Huomioithan, että lomake ei kulje suojatussa yhteydessä, joten älä lähetä henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja sähköisen lomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakeeseen pääset tästä linkistä.