Luotu liikkumaan - seurakunnan 40 v. juhlavuoden tapahtuma

Luotu liikkumaan - seurakunnan 40 v. juhlavuoden tapahtuma

Kauniaisten kirkolla ja sen ympäristössä

Liikettä ja hyvinvointia kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille kirkolla ja sen ympäristössä

Voit osallistua kaikkiin tapahtuman osiin tai tulla mukaan
klo 17 lasten ja perheiden osioon,
klo 18 hyvinvointiluennolle tai
klo 19 liikuntarastille.

Tule suoraan liikuntavaatteissa.

Tapahtuman aikataulu

Klo 17-17:45 Perheiden liikuntahetki:

1. Lasten oma liikuntahetki kirkon leikkipuistossa, sateen sattuessa kirkkosalissa

2. Vanhempi & taapero - jumppa kirkon seurakuntasalissa

Klo 18 liikunta-agentti Heikki Lehden hyvinvointiluento kirkkosalissa, lastenhoito järjestetty päiväkerhotilassa

Klo 19 liikuntarastit kirkolla ja lähiympäristössä:

1. Kävelyryhmä ja kuntorata Gallträskillä Nina Wileniuksen johdolla

2. Juoksuryhmä Gallträskin ja Kasavuoren maisemissa Kari Kuulan ja Heikki Lehden johdolla

3. Pilatesryhmä kirkon alasalissa Jenny Söderström-Hietasen johdolla (tarvitset oman jumppamaton)

4. Kahvakuularyhmä kirkon yläsalissa Mimosa Mäkisen johdolla (ota oma kuula mukaan tai kysy Mimosalta lainakuulaa)

Valitse yksi liikuntarasti, johon haluat osallistua. Kaikki ryhmät starttaavat kirkolta klo 19. Ainoastaan juoksuryhmä on suunnattu aktiivisille liikkujille, muihin ryhmiin et tarvitse aiempaa kokemusta tai osaamista lajeista.  Ei enn. ilmoittautumista.

Tule aktivoimaan arkeasi ja tapamaan muita kauniaislaisia liikkeen lomassa!