Kaiken kansan messu 2. paastonajan sunnuntai

Kaiken kansan messu 2. paastonajan sunnuntai Kauniaisten kirkko

Rukous ja usko

Kaiken kansan messu kokoaa eri kulttuureista tulevat kristityt yhteiseen messuun, jossa meille tuttuun messuun yhdistyy osia ja musiikkia eri maista.

Saarna Mimosa Mäkinen ja  pastori Heikki Nenonen Kirkon Ulkomaanavusta,  liturgia Anna-Kaisa Tuomi ja  Kari Kuula, kanttorina Anna Marte. Messun jälk. kirkkokahvit kirkon yläsalissa.

Welcome to the International Worship Service on Sunday 25th February at 10 a.m. to the church of Kauniainen! We invite you to join our traditional Finnish service. The service will be mostly in English and in Finnish. Sermon by Mimosa Mäkinen & pastor Heikki Nenonen from Finn Church Aid. Anna-Kaisa Tuomi and Kari Kuula and cantor Anna Marte will also be present. After the service, please stay for fellowship and refreshments.

Messu 10. sunnuntai helluntaista

Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa