Con amore, con dolore

Con amore, con dolore Kauniaisten kirkko

Johanna Almark ja JAM Ensemble konsertoi Kauniaisten kirkossa su 22.10. klo 18

Johanna Almark Mannilan uudessa konserttiproduktiossa Con amore, con dolore kuullaan Vivaldin ja hänen aikalaistensa riipaisevan kauniita ja häikäisevän taiturillisia sopraano-aarioita jousiyhtyeen säestäminä. Almark Mannila on rajoja rikkova monipuolinen muusikko joka on suorittanut sekä kapellimestaridiplomin että kuoronjohdon diplomin Sibelius-Akatemiassa. Hänet tunnetaan ilmaisuvoimaisena sielukkaana laulajana ja viulistina. Almark Mannila haluaa tässä vahvoja tunteita käsittelevässä konsertissa välittää lohtua ja iloa. Sovittajana Almark Mannila yhdistää luovasti aineksia eri genreistä. Tässäkin konsertissa liikutaan läpisävelletyn, sovitetun ja improvisoidun musiikin rajamailla.

JAM Ensemblen soittajat edustavat Suomen parhaimmistoa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma à 15 €.

Kuorotoiminta:
Kirkkokuoro, Kuorokerho, Kolmen vartin kuoro,  Chorus Graniensis, L'Armonia, AccaBella

Konsertit, Encanto-festivaali ja Kauniaisten Musiikkijuhlat

Sebastoksen kappeli

SOVITUSKOPPI

– Voiko barokkimusiikkia soittaa millä vain soittimella?

Kauniaisten kirkko

HYPOCONDRIE

– Kas, tiesipä myös Telemann musiikin parantavista vaikutuksista!