Piispala III -ripari
30.7. – 6.8.2018

Tältä sivulta löydät infoa Piispala III -ripariin liittyen.

Piispalassa on hyvät puitteet ulkoiluun ja liikunnan harrastamiseen leirielämän ohessa.
Leirin aikana osallistumme myös Piispalan järjestämään elämykselliseen ohjelmaan.

Riparin itsenäiset tehtävät

- Kaksi Granut-messua

- Yksi sunnuntain klo 10 messu

- Kolme torstain nuorten iltaa

- Puolet käynneistä ennen leirijaksoa ja puolet sen jälkeen.

Nuorten toiminnasta löydät lisätietoja nuorten sivuilta.

Ripari
Granut-logo.

Piispala III -ryhmän tapaamisten päivämäärät

• Rippikoulun startti-ilta kirkossa koko perheelle torstaina 25.1.2018 klo 18.
    Ilta alkaa ripari-infolla, jossa kerrotaan tulevista riparikuvioista ja päättyy riparihartauteen.
    Tervetuloa koko perheen voimin!

• Rippikoulusunnuntain messu ja kirkkosuunnistuspäivä kirkossa sunnuntaina 22.4.2018 klo 10-14.
    Messuun kutsutaan kaikki vuoden 2018 riparilaiset perheineen ja siellä siunataan tehtävään myös ripareiden isoset. Kirkkokahvit tarjolla messun päätteeksi. Tervetuloa messuun koko perheen voimin! Riparilaiset jatkavat päivää klo 14 saakka kirkkosuunnistuksen merkeissä.

• Ryhmän leiri-infotapaaminen keskiviikkona 16.5.2018 klo 17 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11), luvassa tärkeää infoa leirijaksosta!

• Vanhempainilta ennen leiriä keskiviikkona 16.5.2018 klo 18:30 toimitila Sebastoksessa (Kauniaistentie 11).

• Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus torstaina 30.8.2018 klo 17 Kauniaisten kirkossa.

• Kahvi- ja palautetuokio vanhemmille torstaina 30.8.2018 klo 18:30-19:30 kirkon alatakkahuoneessa. Työntekijät ovat tavattavissa kahvikupin äärellä. Kahvituokion aikana voi pistäytyä kertomassa palautetta leiristä ja keskustelemassa konfirmaatiosta.

• Konfirmaatio sunnuntaina 2.9.2018 klo 10 Kauniaisten kirkossa.
    Konfirmoitavat nuoret tulevat paikalle jo klo 9.