Nuoria

Tervetuloa Nuiskuun!

Nuisku on nuorten ihmissuhdekurssi. Kurssilla opetellaaan taitoja, joiden avulla voimme tulla paremmin toimeen toisten ihmisten kanssa. Harjoitellaan erilaisia vuorovaikujtustaitoja. Taitoja kokeillaan tapaamisissa ja tapaamisten väleissä käytännössä. Tapaamiset koostuvat lyhyistä alustuksista, harjoituksista ja vertaisoppimisesta.

Kurssilla käsitellään mm. omia ihmissuhteita, tehokasta viestintää, kuuntelemista ja kuuntelemalla auttamista, ystävyys- ja perhesuhteita, ristiriitojen ratkaisuja, erillaisuuden kohtaamista ja tunteiden ymmärtämistä.

Kurssi toteutuu, kun osallistujia on kuusi henkeä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Sonja Holkerinoja, Puhelin/Whatsapp: 0504647001, sähköposti: sonja.holkerinoja@evl.fi.

Kevään 2018 kurssi kokoontuu maanantaisin Kauniaisten kirkolle nuorten tiloissa.

Päivämäärät ovat:

8.1.

15.1.

22.1. (poikkeuksellisesti kokoontuminen kirkon alatakkahuoneessa)

12.2.

26.2.