Isoskoulutus – ISKO-DISCO

Haluatko isoseksi? Tule koulutukseen!
Isoskoulutuksessa opit tärkeimmät ryhmänohjauksen taidot ja tutustut huikeaan isosporukkaan.

Isoset ovat rippikoulussa korvaamattomia apukäsiä ja fiiliksen nostattajia, joita ilman rippileireistä ei tulisi mitään. Jos olet rippikoulun käynyt ja konfirmoitu, tule mukaan isoskoulutukseen ja valmistaudu viettämään ikimuistoisia leirejä!

Isoset leirillä

Isoskoulutuksen sisältö

Kauniaisten suomalaisessa seurakunnassa isoskoulutus rakentuu kolmesta viikonlopun mittaisesta iskoleiristä, yhteiseen viikkotoimintaan osallistumisesta sekä toiminnan suunnittelemisesta ja toteutuksesta pienryhmissä.

Leirit:

Isko I: 15.-17.9.2017 Kaunisniemessä.

Isko II: 26.-28.1.2018 Riuttaranassa.

Isko III: 13.-15.4.2018 Nuottakodossa.

X-perit:

Harjoitellaan isosen taitoja käytännössä.

Messu x-per: Seurakunnan yhteisessä juhlassa, eli messussa avustaminen. Lisätietoja Mimosalta.

Granut-messu xper: Kerran kuussa järjestettävän nuorten iltamessun suunnittelu ja toteuttaminen. Lisätietoja Annelta.

Experiment: Experiment-nuorten illan suunnittelu ja toteuttaminen. Lisätietoja Sonjalta

Raamis-exper: Raamiksen pitäminen etkoilla. Lisätietoja Sonjalta.

Seurakuntaan tutustuminen:

Isonen tulee edustamaan seurakuntaa, niin on hyvä jos seurakunnan toiminta on tuttua.
Joten isosen on hyvä osallistua kymmeneen seurakunnan tilaisuuteen tai osallistua niiden toteuttamiseen.

Nuoret makoilevat patjoilla