Tule mukaan päiväretkille tai viikonloppuleirille

Retki- ja leiritoiminta tuo vaihtelua, lepoa ja virkistystä lapsiperheen arkeen. Vuoden aikana järjestämme yhden viikonlopun mittaisen perheleirin tai kahden arkipäivän mittaisen touhuleirin leirikeskuksessa. Lisäksi kutsumme mukaan kokoperheen päiväretkille, jotka suuntautuvat lähialueen lapsiystävällisiin kohteisiin esim. Villa Frosterus, Puuhamaa tai Vivamon lastenkylä.

Äideille on tarjolla joka toinen syksy viikon mittainen äitivaellus Lappiin ja joka toinen vuosi äitiseminaari viikonloppu leirikeskuksessa.

Lisätietoja. Perhetyöntekijä Sanni Hackman, 0503722410, susan.hackman@evl.fi

Äitivaellus tunturissa.
Pyhätunturin polut kutsuvat äitejä vaeltamaan. Kuva: Pixabay

Äitivaellus Pyhätunturin maisemiin 16.-21.9. 2018

Lapin ruska, tunturien jylhä kauneus ja Pyhäjärven laineet kutsuvat kaikenikäisiä äitejä mukaan vaeltamaan, hiljentymään ja rentoutumaan.

Suuntaamme lentäen Rovaniemelle ja sieltä tilausbussilla Pyhätunturille Kairosmajan leirikeskukseen. Mukaan mahtuu 13 vaeltajaa.

Matkan hinta koostuu lennoista ja bussimatkoista sekä hyvätasoisesta majoituksesta täysihoidolla. Kairosmajan palveluihin kuuluvat mm. päivittäin opastetut vaellukset ja retkieväät sekä päivittäiset hartaudet Revontuli-kappelissa. Arvioidut kustannukset matkasta on 400€+lennot. Jos tarvitset tukea matkakustannuksiin niin ole yhteydessä perhetyöntekijä Sanni Hackmaniin.

Ennen syyskuun vaellusta kokoonnumme kaksi kertaa. Tammi-helmikuulla katsomme yhdessä niin lentoaikataulut kuin matkan lopullisen hinnan. Toukokuun tapaamisessa juttelemme mm.varusteista ja vaelluksen reiteistä sekä tutustumme toisiimme.

Äitivaelluksella ovat mukana perhetyöntekijä Sanni Hackman ja lastenohjaaja Eeva Peltonen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Sanni Hackman, susan.hackman@evl.fi, 0503722410

Panosta parisuhteeseen perheleirillä.
Panosta parisuhteeseen!

Tule lähemmäs - Ymmärrä mua

Parisuhde- ja perheleiri 20.-22.4.2018

Riuttarannan leirikeskuksessa.

Tule mukaan perheleirille viettämään laatuaikaa perheen kesken. Leirillä on vanhemmille asiaa parisuhteen hoitamisesta ja siitä, kuinka kumppanin asioiden ja tunteiden tarkka kuuleminen tuo läheisyyttä ja lämpöä suhteeseen.

Aikuisten luentojen ajan on lapsille ikätason mukaista toimintaa lastenohjaajien kanssa mm. EMPPIS-tunnetaitojen harjoittelua, pelejä ja leikkejä niin sisällä kuin ulkona.

Riuttaranta on Vihdin seurakunnan leirikeskus kirkasvetisen Moksjärven rannalla. Leirille saavutaan omilla autoilla.  Leirillä on täysi hoito ja jokaiselle perheelle on varattu oma huone tai kaksi huonetta perheen koosta riippuen. Huoneissa on  WC ja suihkut ovat käytävällä. Lauantai-iltana on rantasauna käytettävissämme.

Leirimaksu:

Aikuiset 70€, lapset 4-12v 40€ ja alle 4v maksutta.

Ilmoittautumiset virastoon p.050 5009000 tai kauniaisten.suom.srk@evl.fi

Ilmoittautuessa kerro seuraavat tiedot: Kaikkien leirille tulevien nimet, lasten iät, osoite, puhelinnumero, ruokavaliot ja tarvitsetko seurakunnan järjestämän kyydin.

Lisätietoja: Perhetyöntekijä Sanni Hackman p.0503722410 susan.hackman@evl.fi