Tervetuloa pyhäkouluun

Pyhäkouluun voit osallistua monella tapaa, vaikkapa verkossa omalla tietokoneella, tai tulla sunnuntaina Kauniaisten kirkolle.

Voit seurata pyhäkoulua You Tube -videolta tai käydä Lastenkirkko.fi -sivustolla. Lastenkirkko.fi on 3-8-vuotiaiden oma paikka verkossa. Sivuilta löytyy iloa tuovia asioita. Voit oppia olemaan reilu kaveri, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä. Lastenkirkon sivuilta löydät siis monenlaista puuhaa ja voit osallistua Päkän pyhäkouluun.

Pyhäkoulu kirkolla

4.2.
4.3.
8.4.
6.5.
3.6.

Lasten oma kirkko - Pyhäkoulu kokoontuu sunnuntaisin messun yhteydessä. Tule hiljentymään ja kuulemaan elämän ihmeellisiä asioita, tutustumaan Raamatun kertomuksiin, sekä laulamaan, leikkimään ja askartelemaan.

Kokoontumiset kirkon kerhorakennuksessa päiväkerholla klo 9:45. Kaikkein pienimmät lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa ja 4-vuotta täyttäneet voivat osallistua itsenäisesti.

Pyhäkoulua ohjaavat Nina ja Olivia.

Nähdään pyhäkoulussa!