RAKENNA JOULUPUU - Yllätä joululahjalla

Jaa jouluiloa antamalla joululahja lapsiperheelle,  yksinäiselle vanhukselle tai työtä vailla olevalle.

Osallistu RAKENNA JOULUPUU -keräykseen 1. adventtina 3.12.2017 ja yllätä joululahjalla apua tarvitseva. Messun yhteydessä tai klo 10 alkaen voit valita kortin Kauniaisten kirkon aulan joulupuusta. Kortissa kerrotaan minkälainen perhe tai henkilö joululahjaasi odottaa. Ensisijaisesti toivotaan lahjakorttia, jonka summan voit määritellä itse. Kortteja voi noutaa sunnuntaihin 10.12. saakka. Palauta joulupuusta ottamasi kortti ja lahja viimeistään ma 11.12.2017 mennessä kirkkoherranvirastoon, kirkon vahtimestarille tai diakoniatoimistoon. Diakoniatyöntekijät välittävät lahjasi perille.

Jos myöhästyt keräyksestä, mutta haluaisit silti lahjoittaa joululahjan jollekin apua tarvitsevalle, voit toimittaa lahjakortin diakoniatyöntekijöille myöhemminkin. Lahja löytää perille diakoniatyöntekijöiden Sonjan ja Pirjon avulla.

Rakenna joulupuu -keräyksen toteuttavat samaan aikaan myös Grankulla svenska församling, sekä Espoon, Helsingin ja Vantaan seurakunnat.

Rakenna joulupuu. Klä Julgranen.

Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä:

Pirjo Luoma